DSpace
 

JWCPE Repository >
紀要 >
日本女子体育大学スポーツトレーニングセンター紀要 >
Vol 05 >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.jwcpe.ac.jp/dspace/handle/123456789/961

Title: 日常の栄養素等摂取状況、練習が味覚に及ぼす影響
Other Titles: Effect of Dietary Intakes and Daily Training on the Sensitivity of Taste in Female Collegiate Students
Authors: 川野, 因
佐藤, 真智子
三浦, 夕子
西村, 佐喜子
塚本, 正仁
内田, 和寿
高橋, 和之
日本女子体育大学
日本女子体育大学、学部体育学科
(株)レリアン
Issue Date: Mar-2002
URI: http://ir.jwcpe.ac.jp/dspace/handle/123456789/961
Appears in Collections:Vol 05

Files in This Item:

File Description SizeFormat
nichijo_stc_kiyo05-07.pdf384.33 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback